Onze klanten

Demarec heeft in de afgelopen 15 jaar een hoop klanten gelukkig gemaakt met de Demarec kwaliteitsproducten. Onderstaand treft u enkele van onze referenties aan. 

More to come!

blokdijk1

Blokdijk

Begin van dit jaar zijn we overgestapt op het OilQuick volledig hydraulisch snelwisselsysteem geleverd door Demarec. Tot nu toe ben ik dik tevreden. Het verhaal van de Demarec-vertegenwoordiger klopt echt tot op de letter.

Roy van Berkel      

Op de heenreis, op weg naar een demonstratie van het OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem systeem op een locatie in Duitsland, was een aantal machinisten ronduit sceptisch. Echter op de terugweg was iedereen direct laaiend enthousiast. 

OilQuick 3 zwartwitBottelier

Wij hebben eerst twee jaar proefgedraaid met het hydraulische OilQuick snelwisselsysteem. Dat is ons zo goed bevallen dat we begin dit jaar vijf snelwisselsystemen van Demarec hebben aangeschaft.

Gebroeders De Koning                        

Dat het materieel van Demarec onder alle omstandigheden topprestaties levert, blijkt uit het relaas van Mark Lommerde, hoofduitvoerder bij Gebroeders De Koning: een multidisciplinair bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw.

Van Kaathoven

Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken positief over OilQuick hydraulische snelwisselsysteem: 'We boeken forse tijdwinst en werken efficiënter.'

Lagemaat 5276849  1  grijs

Bij Lagemaat Sloopwerken BV in het Gelderse Heerde zijn sinds begin juni 2015 vier rupskranen voorzien van het OilQuick hydraulische snelwisselsysteem van Demarec.

Lek-Sloopwerken

OK  de prijs is dan wat hoog. Maar dan heb je ook wat in huis. Het werkt in de praktijk super! Want dankzij de hydraulische OilQuick snelwisselsystemen van Demarec wisselen de machinisten van onze twee graafmachines (40 ton) binnen enkele seconden van uitrustingsstuk.