Sindskort is Demarec gestart met het verzenden van nieuwsbrieven!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Demarec en de sloop-en recycling klik dan op de onderstaande link!

 


GMB blijft wisselen met OilQuick snelwissel voor wielladers


Demarec komt met roterende vergruizers voor het middensegment

 


VY metal recycling kiest voor nieuwe DXS-40-A

 


Demarec Info m.b.t. COVID-19/Coronavirus

Beste relaties van Demarec,

Wij als Demarec Team hebben een optimale serviceverlening aan onze klanten en relaties hoog in het vaandel staan. Middels dit bericht willen wij u informeren en zoveel mogelijk garanderen, dat ondanks de huidige Corona problematiek ons serviceniveau zoveel mogelijk intact (is en) blijft. Uiteraard zolang de voorschriften van de regering dit mogelijk maakt.

Om besmetting te voorkomen handhaven wij het volgende protocol:

Algemeen:

Waar mogelijk laten wij zoveel mogelijk medewerkers thuis werken waarbij iedereen van het Demarec Team via hun normale telefoonnummers en E-mailadres, hetzij thuis hetzij op kantoor, bereikbaar zijn.

Kantoor:

Ons kantoor is gewoon bereikbaar en alle medewerkers zijn bereikbaar. Wij vragen u onze kantoren niet te bezoeken en te proberen alles via telefoon of email te doen. Deze ongewone situatie vraagt om duidelijke maatregelen. Resultaat is dat sommige dingen wat meer tijd nodig zullen hebben. Wij vragen uw begrip en bedanken u hartelijk voor uw medewerking. Onze wederzijdse veiligheid staat bovenaan, dat is altijd zo geweest en dat zal ook na deze periode gewoon zo blijven. Ook daar staat Demarec voor.

Onderdelen Magazijn:

Onderdelen kunnen gewoon per telefoon of e-mail besteld worden. In bijzondere situaties is het afhalen in Cuijk mogelijk, geef dit dan aan dan kan onze medewerker de procedure met u hiervan afstemmen. Onze voorkeur gaat echter uit naar het versturen van de onderdelen. Chauffeurs van derden mogen het bedrijfsgebouw alleen betreden met uitdrukkelijke toestemming en mogen geen gebruik maken van de kantine.

Servicemonteurs buitendienst:

Onze buitendienst is zoals altijd gewoon voor storingen en onderhoud beschikbaar. Onderdelen worden of bij u geleverd of bij onze monteurs in de bus om contact te vermijden, hierdoor kan soms wat vertraging ontstaan. Onze monteurs hebben de instructie om alle directe contact uit de weg te gaan en zullen dus bijvoorbeeld geen handen schudden etc.. Wij vragen u hiervoor om begrip.

Werkplaats:

In onze werkplaats wordt gewoon gewerkt. Tools die onderhoud of reparatie behoeven kunnen na overleg naar Cuijk worden gebracht. Graag stemmen we (telefonisch) met u af hoe dit kan plaatsvinden.

#DemaSafety

Met vriendelijke groeten,

Directie Demarec

 


Vink sloopt in Rijswijk op grote hoogte met Demarec

 


Demarec France nieuwe importeur van Demarec in Frankrijk

 “Met terugwerkende kracht tot 1-1-2020 is de verkoopstructuur van Demarec in Frankrijk veranderd. Vanaf die datum zal Demarec officieel niet meer met alle dealers individueel samenwerken, maar is ARMA Distribution als importeur voor Frankrijk en overzeese gebieden aangesteld. ARMA Distribution zal opereren onder de naam “Demarec France”

Overeenkomst biedt veel voordelen

Managing Director Marcel Vening is verheugd over het importeurschap van Demarec France: “ Op 23 januari j.l. is de importeursovereenkomst tussen Demolition and Recycling Equipment BV (Demarec) en ARMA Distribution getekend. De reden dat wij gekozen hebben voor een centrale importeur voor Frankrijk en de Franse overzeese gebieden, is het feit dat we met één centrale organisatie die onder de naam Demarec France werkt, een veel sterkere reputatie kunnen opbouwen. Goed voor Demarec en alle partners.

Een ander groot voordeel is dat Demarec France voorraad zal houden van de meest voorkomende slijt- en onderdelen en ook een eigen voorraad van nieuwe producten zal hebben.

Dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding zal vallen onder mevrouw Chantal BILLY van het Franse MCFA. MCFA zal opgenomen worden in ARMA Distribution. De technische leiding zal onder de heer Fabrice DUFOURNEAU vallen.

Contact details importeur Demarec France

ARMA DISTRIBUTION / DEMAREC FRANCE
9, Rue Gustave Eiffel
77220 Tournan En Brie, France

 


OilQuick: Dé standaard in automatisch snelwisselen.


Lagemaat sloopt met Demarec duo.

 


Circulair én traditoneel: Lagemaat over de veranderende rol van sloopbedrijven


Schotte gaat centrale Gelderland te lijf met vier Demarec uitrustingstukken

 


Demarec en OilQuick vormen ijzersterke combinatie op project in Veghel.


Automatische snelwissel op de wiellader: Leo van Wingerden draait er al vier jaar mee.

 


Firma Gubbels kiest ook voor automatisch snelwisselen met OilQuick geleverd door Demarec


Bauma 2019: OilQuick

OilQuick toont op de komende Bauma 2019 diverse productnieuws, zoals de Front Pin Guide, innovatieve veiligheidssystemen, nieuwe 17 polige stekker, speciale snelwissel voor de spoorwegbouw en nieuwe grijpersnelwissels.

 


Demarec levert aanbouwdelen en drie

OilQuick snelwisselsystemen

Met de aanschaf van diverse nieuwe uitrustingsstukken en tevens nog drie OilQuick systemen hebben Demarec en van Mensvoort Veghel een mooie deal beklonken.

 Eenvoudige keuze

In 2012 inversteerde van de Kraats en Bouw uit Ede in een Demarec vergruizer. Na 7 jaar kon de conclusie getrokken worden dat deze uitstekend heeft gefunctioneerd op alle fronten. Dit maakte de keuze voor een vervanger eenvoudiger.

 
Lees hier het laatste nieuws van

Kinshofer

Bekijk hier het laatste nieuws van de Kinshofer groep. Download de officiele Kinshofer nieuwsbrief.
Klik op de onderstaande button om de nieuwsbrief te downloaden.
 Volautomatische snelwisselsystemen:

marktleider Oilquick krijgt meer

concurrentie
 

Met één druk op de knop, zonder de cabine te hoeven verlaten, binnen enkele tientallen seconden de sloophamer én de hydrauliek verwisselen voor bijvoorbeeld een grijper. Dat kan met een volautomatisch snelwisselsysteem. Na marktleider Oilquick komen steeds meer fabrikanten met een systeem. Bouwmachines maakt een rondje langs de belangrijkste spelers in de markt. Lees het artikel hieronder!
 


Automatische snelwissel wordt booming 

De verkochte aantallen snelwissels met automatische oliekoppeling zijn nog niet spectaculair, maar dat gaan ze volgens de importeurs wel worden. Steeds meer grote sloopmachines worden ermee uitgerust, maar ook op lichtere machines verschijnen ze. Nieuwe spelers zwengelen de markt aan. Lees hieronder meer!

 


Zonder DCC-75 geen sloop, van de 200-meter brug , voor de Hitachi van Vlasman

In de zes dagen een bijna 200 meter lange brug slopen. Dit huzarenstukje leverde Vlasman begin augustus in Maastricht. Ondanks de enorme complexiteit van het werk werd het sloopwerk ruim binnen het geplande tijdsbstek opgeleverd, mede dankzij de nieuwe, volledig naar van Vlasman gemodificeerde Hitachi ZX890LCR-6. Lees hieronder meer!

Demarec en Vink trouwe partners!

Demarec is op bezoek geweest bij Vink, die dit jaar het 90-jarige bestaan vieren! Vink is vanaf het eerste moment overtuigd geweest van de kwaliteiten van de Demarec tools. Sinds 2008 maakt Vink al gebruik van onze producten. Eerst de MQP-60 en nu kiezen zij weer voor Demarec! De MQP-30 kwam in vergelijking met de concurrenten als beste uit de test, omdat het verschil zat in het feit dat de slijtdelen van de MQP makkelijk kunnen worden uitgewiseld. Verder waren ze bij Vink tevreden over de MQP-60 waardoor de keuze voor een nieuwe, kleinere MQP snel was gemaakt. Wij van Demarec willen Vink bedanken voor het jarenlange vetrouwen in onze producten en service! Bekijk de foto's van de nieuwe MQP-30 hieronder:

    
    


Demarec met Vermeulen en P.deGroot op het dak van Clara ziekenhuis in Rotterdam

Demarec is op bezoek geweest bij de sloop van het Clara ziekenhuis in Rotterdam. Vermeulen en P.deGroot werkten samen met de DMS-05 van Demarec om te sloop van dit gebouw te realiseren.
Bekijk de foto's hieronder:

        bewerkt 3


Demarec op bezoek bij Laarakkers

Demarec is op bezoek geweest bij Laarakkers.
Laarakkers heeft twee nieuwe producten van Demarec in gebruik genomen (MQP-D & DRG).
Hier moest Demarec natuurlijk bij zijn om dit samen met Laarakkers te vieren.
Bekijk de foto's hieronder:

      

    

 


Demarec & Knijnenburg slopen houthandel!

Demarec is op bezoek geweest bij een project van Knijnenburg in Den Haag.
Knijnenburg was bezig met het slopen van een groot gebouw dat gebruikt werd voor houthandel.
Dit kan natuurlijk alleen met de machines van Knijnenburg en de tools van Demarec!
Bekijk de foto's hieronder:

       


Demarec & Lagemaat werken samen!

Lagemaat heeft de nieuwe Komatsu 390-11 HRD in gebruik genomen. Dit betreft de eerste Komatsu 390-11 HRD in Europa!
Natuurlijk moesten wij van Demarec hierbij zijn aangezien aan dit grote beest een MQP van Demarec hangt.
Met behulp van de extra lange arm en de MQP is de sloop van dit oude schoolgebouw in Meppel geen enkel probleem.
Bekijk de foto's hieronder: