Sindskort is Demarec gestart met het verzenden van nieuwsbrieven!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Demarec en de sloop-en recycling klik dan op de onderstaande link!

 
Lees hier het laatste nieuws van

Kinshofer

Bekijk hier het laatste nieuws van de Kinshofer groep. Download de officiele Kinshofer nieuwsbrief.
Klik op de onderstaande button om de nieuwsbrief te downloaden.
 Volautomatische snelwisselsystemen:

marktleider Oilquick krijgt meer

concurrentie
 

Met één druk op de knop, zonder de cabine te hoeven verlaten, binnen enkele tientallen seconden de sloophamer én de hydrauliek verwisselen voor bijvoorbeeld een grijper. Dat kan met een volautomatisch snelwisselsysteem. Na marktleider Oilquick komen steeds meer fabrikanten met een systeem. Bouwmachines maakt een rondje langs de belangrijkste spelers in de markt. Lees het artikel hieronder!
 


Automatische snelwissel wordt booming 

De verkochte aantallen snelwissels met automatische oliekoppeling zijn nog niet spectaculair, maar dat gaan ze volgens de importeurs wel worden. Steeds meer grote sloopmachines worden ermee uitgerust, maar ook op lichtere machines verschijnen ze. Nieuwe spelers zwengelen de markt aan. Lees hieronder meer!

 


Zonder DCC-75 geen sloop, van de 200-meter brug , voor de Hitachi van Vlasman

In de zes dagen een bijna 200 meter lange brug slopen. Dit huzarenstukje leverde Vlasman begin augustus in Maastricht. Ondanks de enorme complexiteit van het werk werd het sloopwerk ruim binnen het geplande tijdsbstek opgeleverd, mede dankzij de nieuwe, volledig naar van Vlasman gemodificeerde Hitachi ZX890LCR-6. Lees hieronder meer!


 

Sinterklaas bij Demarec

Sinterklaas is weer in het land en heeft een speciale Demarec sinterklaas zak meegenomen! Wil jij deze zak vol Demarec goodies en lekkernijen winnen? Hier is wat je moet doen:

1. Like het bericht op Facebook
2. Deel de post
3. Deel met ons een leuke foto waar jouw schoen gezet is met één van onze Demarec tools

De winnaar wordt 1 december bekend gemaakt dan zorgen wij ervoor dat jouw Demarec Sinterklaas zakje met pakjesavond bij jou thuis wordt bezorgd!

 

Sint actieDemarec

 Ga naar Facebook


Eerste PC390 HRD draait in Nederland

Lagemaat Sloopwerken uit Heerde nam in oktober als eerste sloopbedrijf in Europa de nieuwe Komatsu PC390LC-11 HRD sloopkraan in gebruik.

In augustus belichtte BMB de machine al uitvoering, nadat we als enige vakblad waren uitgenodigd om de nieuwe High-Reach Demolition van Komatsu te mogen beschouwen op de fabriek in Engeland. BIA Benelux verkocht de eerste van dit type, die bij Lagemaat een PC350-8 HRD vervangt. Lees hieronder meer!


Natural Beauty
Wereldprimeur van grootste hybride sloopkraan

Van Berkel BV uit het Noord-Hollandse Winkel heeft opnieuw een grote en ook nog zeer schone wereldprimeur te pakken. Dit sloopbedrijf neemt namelijk als eerste een Komatsu HB365LC hybride graafmachine in gebruik, die door BIA Benelux geleverd is. Lees hieronder meer!VLOT SWITCHEN
Volautomatische snelwisselsystemen rukken op

Volautomatische snelwisselsystemen, waarbij de machinist niet meer de cabine uit hoeft om van uitrustingsstuk te wisselen, lijken bezig aan een opmars. Steeds meer sloopbedrijven maken de keuze
voor een dergelijk systeem en ook in het grondverzet zijn de eerste bedrijven om. Is het een hype of
moet je als bedrijf mee met deze trend en (snel) de overstap maken?


WERELD PRIMEUR VAN GROOTSTE HYBRIDE SLOOPKRAAN !

Van Berkel BV, een waardevolle klant van Demarec, uit het Noord-Hollandse Winkel heeft opnieuw een grote en ook nog zeer schone wereldprimeur te pakken.  Lees het artikel hier

 

Check onze Facebookpagina voor de laatste updates, nieuwtjes, info, facts, figures, acties etc. 

 

SPOT DEMAREC

Begin zomer 2017 vroegen wij op onze Facebookpagina om een foto te plaatsen van een sloop waar Demarec aanwezig was, met hierbij de vermelding van de locatie, de tool en de naam van het sloopbedrijf. We hebben vele foto's gekregen, waaruit Kevin Rijkers als winnaar is gekozen! Gefeliciteerd met het zomerpakket!

Kevin Rijkers


THE OILQUICK CHALLENGE!

Van 13 oktober 2016 tot en met 10 november 2016 vond The OilQuick Challenge plaats. De bedoeling was om te raden binnen hoeveel seconden een graafmachine twee uitrustingstukken inclusief het aan- en afkoppelen van hydrauliekslangen kan wisselen. De Challenge was een groot succes! Er zijn vele reacties ontvangen en meerdere winnaars bekend. Met hen zal contact worden opgenomen. Check de video voor het antwoord!


Website banner OilQuickChallenge V2 0

 


GESLAAGDE DAGEN OP TKD 2016

TKD 2016 is alweer voorbij, maar wat was het gezellig! Alhoewel er onweer werd verwacht, hadden wij van het lekkere weer genoten. Wij bedanken iedereen die mede heeft gezorgd voor de topdagen!

 


DEMAREC'S STORY OF RELENTLESS INNOVATION

Lees hieronder het artikel over Demarec in de laatste uitgave van PDi.

 00002

 

 


DE BAUMA 2016 WAS EEN SUCCES

Jaren, maanden, weken en dagen is er naartoe gewerkt, de beurs der beurzen! BAUMA 2016 zit er weer op! Er is  een geweldige beurs gedraaid. Mooie deals, nieuwe DEMAREC klanten en leuk contact met onze Kinshofer collega's internationaal. Hierbij een impressie van DEMAREC BAUMA 2016.

IMG 8769

 

 4156556

 

 4156544

Demarec team

 

Nox kinshofer

  Prototype shear

bauma demarec 2016

 

Kisel dealer demarec

  stand bauma 2016
 

 

 


MASTERPIECES OP DE BAUMA

D RI Bauma 2016 half page

 


Steeds meer sloopbedrijven onderkennen de vele voordelen  van het OilQuick systeem

Lees hier het artikel over onze OilQuick systeem. Onze partner Roy van Berkel vertelt hier meer over. 

 
 

Tiltrotator maakt Fravo nog interessante partner

Frans Volman is heel tevreden over de Tiltrotator. Hij rustte zijn Case WX148 uit met een NOX met gripper. En dat laat hij weten. Lees het artikel over zijn ervaring met de NOX en gripper combi. 

 
''De Tiltrotator maakt mijn machine veel flexibeler, met de gripper verplaats ik zo even een trottoirband of pvc-pijp. Dit aanbouwstuk lever me meer werk op, omdat ik interessanter ben voor de klant.''
 
 

 


Nationale Succes Award 2015

Stem op Demarec voor de Nationale Succes Award 2015: SMS NBSA 5268 naar 4422 (gratis SMS)

Screenshot 2016 01 15 11 57 21

STEM op Demarec!

 


Demarec is moving on...

Moving card MAIL ne

Demarec heeft zich in ruim 15 jaar tijd ontwikkeld tot een vooraanstaande, innovatieve fabrikant  van equipment voor de sloop- & recyclingindustrie. De afgelopen jaren stonden vooral in het teken van continue groei. Zowel wat betreft ons productprogramma, het aantal relaties, ons internationale dealernetwerk en de wereldwijd nieuwe afzetmarkten. Door  al die positieve ontwikkelingen zijn we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje gegroeid!

Gelukkig hebben we een prachtig nieuw pand gevonden in het Brabantse Cuijk op Den Hork 32.  U vindt er alles onder één dak: de afdelingen verkoop & after-sales,  research & development, de productie- en reparatiewerkplaats alsook ons uitgebreide onderdelenmagazijn. Kortom, een nieuw adres van waaruit we nog beter en efficiënter kunnen inspelen op de wensen van al onze klanten. 

Tot slot:  Als u onze nieuwe pand bezoekt… dan is het 4e pictogram rechts op de eerste rij van onze verhuiskaart dé plek waar we graag met u proosten op onze gezamenlijke toekomst!

Oh ja… veel is veranderd, maar gelukkig zijn onze telefoonnummers hetzelfde gebleven. 


Volker aan het werk met de NOX tiltrotator

Lees hier hoe de NOX tiltrotator van Demarec / Kinshofer helpt om Volker aan het werk te houden.

 

 


Bork "Duurzaam, maar wel nuchter ondernemen"

 Screenshot 2015 04 06 17 39 13

 


Blokdijk in Hoorn kiest voor Oilquick

Blokdijk in Hoorn kiest voor Oilquick Snelwisselsysteem van Demarec. Lees het artikel om meer te weten te komen.

Blokdijk DeMarec 600x408

 

 

 

 

 

 

 

 


Een goede referentie van Réne Veldt Machine Verhuur BV

Réne Veldt Machine Verhuur is een tevreden klant van Demarec. Lees hier zijn positieve referentie over de NOX TR18-DF-Gripper.

Screenshot 2015 07 14 10 33 26

 


Lagemaat B.V. investeert in DEMAREC producten

Mooi artikel in het blad ‘bouwmachines’. Lagemaat B.V. investeert in DEMAREC producten voor een minitieus sloop karwei. Download het artikel door te klikken op de link.

NOX Tiltrotator by Kinshofer

 

DEMAREC MQP 30 E(xtreme)

 

Hitachi ZX 870 LCR with a DEMAREC MQP 60

 

 

       

 

DEMAREC - MQP Extreme

 

DEMAREC  Rail cutter - RC30

 

DEMAREC  DemaTrade OilQuick

 

 

       

 

Demarec en Vink trouwe partners!

Demarec is op bezoek geweest bij Vink, die dit jaar het 90-jarige bestaan vieren! Vink is vanaf het eerste moment overtuigd geweest van de kwaliteiten van de Demarec tools. Sinds 2008 maakt Vink al gebruik van onze producten. Eerst de MQP-60 en nu kiezen zij weer voor Demarec! De MQP-30 kwam in vergelijking met de concurrenten als beste uit de test, omdat het verschil zat in het feit dat de slijtdelen van de MQP makkelijk kunnen worden uitgewiseld. Verder waren ze bij Vink tevreden over de MQP-60 waardoor de keuze voor een nieuwe, kleinere MQP snel was gemaakt. Wij van Demarec willen Vink bedanken voor het jarenlange vetrouwen in onze producten en service! Bekijk de foto's van de nieuwe MQP-30 hieronder:

    
    


Demarec met Vermeulen en P.deGroot op het dak van Clara ziekenhuis in Rotterdam

Demarec is op bezoek geweest bij de sloop van het Clara ziekenhuis in Rotterdam. Vermeulen en P.deGroot werkten samen met de DMS-05 van Demarec om te sloop van dit gebouw te realiseren.
Bekijk de foto's hieronder:

        bewerkt 3


Demarec op bezoek bij Laarakkers

Demarec is op bezoek geweest bij Laarakkers.
Laarakkers heeft twee nieuwe producten van Demarec in gebruik genomen (MQP-D & DRG).
Hier moest Demarec natuurlijk bij zijn om dit samen met Laarakkers te vieren.
Bekijk de foto's hieronder:

      

    

 


Demarec & Knijnenburg slopen houthandel!

Demarec is op bezoek geweest bij een project van Knijnenburg in Den Haag.
Knijnenburg was bezig met het slopen van een groot gebouw dat gebruikt werd voor houthandel.
Dit kan natuurlijk alleen met de machines van Knijnenburg en de tools van Demarec!
Bekijk de foto's hieronder:

       


Demarec & Lagemaat werken samen!

Lagemaat heeft de nieuwe Komatsu 390-11 HRD in gebruik genomen. Dit betreft de eerste Komatsu 390-11 HRD in Europa!
Natuurlijk moesten wij van Demarec hierbij zijn aangezien aan dit grote beest een MQP van Demarec hangt.
Met behulp van de extra lange arm en de MQP is de sloop van dit oude schoolgebouw in Meppel geen enkel probleem.
Bekijk de foto's hieronder: