After Sales

Kiezen voor producten van DEMAREC is kiezen voor kwaliteit. Kwaliteit stopt niet bij de levering en installatie van DEMAREC producten. DEMAREC gaat een stap verder om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent een optimaal gebruik van uw apparatuur: Nu en in de toekomst.

Ook als het gaat om service heeft DEMAREC dezelfde hoge eisen als de dealers die met DEMAREC samenwerken. DEMAREC ondersteunt ook waar mogelijk de dealers met de promotie en after-sales! Team-Play is het sleutelwoord. DEMAREC heeft een goed uitgeruste dienst met ervaren service deskundigen. Deze dienst geeft u de hoogste kwaliteit van onderhoud en reparaties, maar ze staan ook voor u klaar om u te helpen met eventuele gebreken of defecten. Op deze manier willen wij de beste service geven die mogelijk is.

Dit resulteert in de juiste advies bij de verkoop fase, maar ook een professionele ondersteuning nadat de investering is gedaan.

Dealers van DEMAREC hebben de mogelijkheid om in te loggen op DEMAREC intranet site. Hier vinden de dealers alle benodigde technische literatuur, die de dealer helpt bij de beste service aan u als klant.
 

Dealer login