Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

DEMAREC: Toonaangevende innovator in de sloop- en recyclingindustrie

DEMAREC, sinds 2006 onderdeel van de internationale KINSHOFER GROEP, is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van materieel voor de sloop- en recyclingindustrie. Al 25 jaar bewijst Demarec groot te zijn in innovatie... tot in de kleinste details!

Dat komt tot uiting in het totale productaanbod. Van sloop- en sorteergrijpers, betonvergruizers, Multi Quick Processors, schrootscharen en poliepgrijpers tot aan het OilQuick volledig hydraulisch snelwisselsysteem of de in eigen beheer ontwikkelde gepatenteerde systemen DemaPower, DemaLink en Demarec Safety.


 

Ons Teamons team

Bij DEMAREC werken we met een gedreven groep en ambitieuze mensen die zich bekommeren om het bedrijf en het leveren van hoge kwaliteitsdienstverlening aan klanten. Ons vermogen om uitstekende resultaten te leveren voor onze klanten is te danken aan hun specialisme en expertise. U heeft de mogelijkheid om direct contact met een van onze medewerkers op te nemen door op 'lees verder' te klikken.
 

 

After sales

After sales

Met de producten van DEMAREC kies je voor kwaliteit. Kwaliteit stopt niet bij de levering en installatie van DEMAREC producten. DEMAREC gaat een stap verder om ervoor te zorgen dat u verzekerd bent een optimaal gebruik van uw apparatuur: Nu en in de toekomst.

 

Verhuur

Verhuur

DEMAREC heeft een verhuurassortiment waar u snel en tijdelijk gebruik van kunt maken.

De DEMAREC producten kunnen ingezet worden met of zonder technische assistentie. Huren bij DEMAREC betekent gebruik maken van eersteklas uitrustingstukken, welke variëren van sloop- en sorteergrijpers tot en met Multi-Quick Processors.