Passion banner

                   Waarom Demarec
Waarom Demarec: State of the art equipment voor duurzaam slopen en recyclen

DEMAREC, sinds 2006 onderdeel van de KINSHOFER GROEP, is één van de top fabrikanten van equipment voor de sloop- en recyclingindustrie.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche is het DEMAREC gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. DEMAREC ontwikkelt haar producten met een duidelijke visie, waarbij gunstige exploitatiekosten, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, unieke prestaties, servicevriendelijkheid, design en lage onderhoudskosten centraal staan. Door ook nog eens goed naar gebruikers en afnemers te luisteren ontstaan innovaties die echt toegevoegde waarde hebben. Deze doelstelling staat al vanaf dag één centraal bij DEMAREC. De kunst om wensen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare producten beheerst DEMAREC dan ook als geen ander.

 

DCC

 

 

 

MQP

                   onze producten
Demarec producten:

Demarec ontwikkelt haar producten buiten de gebaande paden. Out of the box denken en het toepassen van niet eerder toegepaste technieken en constructies maakt van Demarec een unieke speler op de markt. De ontwikkeling van Demarec producten gebeurt volledig binnenshuis hierdoor zijn Demarec producten uniek en dragen zij de waarden die binnen de filosofie van Demarec passen.


Demarec heeft ook een aanbod gebruikte producten. Wij nemen ''oude'' Demarec producten over en reviseren deze tot deze weer volledig bruikbaar zijn en als nieuw aanvoelen

                                        OILQUICK

OilQuick volledig hydraulische snelwisselsystemen  voor graafmachines, wielladers en heftrucks

OilQuick is een volledig automatisch snelwisselsysteem voor graafmachines, wielladers en heftrucks waarmee hydraulische uitrustingsstukken incl. de slangen kunnen worden aan- en afgekoppeld vanuit de cabine.

De machinist kan binnen enkele seconden wisselen tussen diverse uitrustingstukken zoals een hydraulische betonschaar, schrootschaar, sloop- sorteergrijper, hamer, magneet, compactor, kantelbok of tiltrotator. Kortom, altijd het juiste uitrustingsstuk voor iedere inzet.

 

OQ

 

DemaNews

                                           Nieuws
Demarec nieuws: Al het laatste nieuws omtrent Demarec


Demarec DXS schrootschaar genomineerd voor Innovation award 2019.


Circulair en traditioneel: Lagemaat over de veranderende rol van het sloopbedrijf.


Wil je meer nieuws lezen over Demarec? Klik dan op de onderstaande button!

Selecteer uw taal: