Selecteer uw taal:

        

'' STATE OF THE ART EQUIPMENT VOOR DUURZAAM SLOPEN EN RECYCLEN ''


Nieuwe producten


DEMAREC: Toonaangevende innovator in de sloop-en recyclingindustrie

DEMAREC, sinds 2006 onderdeel van de internationale KINSHOFER GROEP, is wereldwijd één van de toonaangevende fabrikanten van materieel voor de sloop- en recyclingindustrie. Al 25 jaar bewijst  Demarec groot te zijn in innovatie... tot in de kleinste details!

Dat komt tot uiting in het totale productaanbod. Van sloop- en sorteergrijpers, betonvergruizers, Multi Quick Processors, schrootscharen en poliepgrijpers tot aan het OilQuick volledig hydraulisch snelwisselsysteem of de in eigen beheer ontwikkelde gepatenteerde systemen DemaPower, DemaLink en Demarec Safety.
 

OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem biedt legio voordelen

Het geavanceerde OilQuick snelwisselsysteem maakt graafmachines, wielladers en vorkheftrucks efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het OilQuick systeem van Demarec. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.


DemaLease opent deur naar topmateriaal van Demarec

Bij DemaLease leaset een bedrijf het gewenste uitrustingstuk van Demarec via financial lease. 
Hierbij wordt de volledige aanschafwaarde (100% financiering) van het object gefinancierd door de leasemaatschappij.  Over een van tevoren overeengekomen looptijd (afgestemd op de economische levensduur van het object) wordt het leasebedrag in vaste termijnen terugbetaald.
Na afloop van de leaseperiode, dus nadat alle maandelijkse leasetermijnen en eventueel restantbedrag zijn betaald, gaat het eigendom van het object in principe automatisch over naar de klant. Interesse?

Download onze productbrochure!