Selecteer uw taal:

        

" STATE OF THE ART EQUIPMENT VOOR DUURZAAM SLOPEN EN RECYCLEN"

 

Demolition and Recycling Equipment B.V. ontwikkelt en produceert equipment voor inzet in de sloop- en recyclingindustrie.

DEMAREC, sinds 2006 onderdeel van de KINSHOFER GROEP, is één van de top fabrikanten van equipment voor de sloop- en recyclingindustrie.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche is het DEMAREC gelukt om marktkennis en techniek perfect met elkaar te combineren. 

 

oilquick

OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem biedt legio voordelen

Het geavanceerde OilQuick snelwisselsysteem maakt graafmachines, wielladers en vorkheftrucks efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het OilQuick systeem van Demarec. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.

 

The OilQuick Challenge!

Van 13 oktober 2016 tot en met 10 november 2016 vond The OilQuick Challenge plaats. De bedoeling was om te raden binnen hoeveel seconden een graafmachine twee uitrustingstukken inclusief het aan- en afkoppelen van hydrauliekslangen kan wisselen. De Challenge was een groot succes! Er zijn vele reacties ontvangen en meerdere winnaars bekend. Met hen zal contact worden opgenomen. Check de video voor het antwoord!


Website banner OilQuickChallenge V2 0

Download onze productbrochure!

 

 

ProductoverzichtPreview

NOX Tiltrotator by Kinshofer

 

DEMAREC MQP 30 E(xtreme)

 

Hitachi ZX 870 LCR with a DEMAREC MQP 60

 

 

       

 

DEMAREC - MQP Extreme

 

DEMAREC  Rail cutter - RC30

 

DEMAREC  DemaTrade OilQuick

 

 

       

 

Build on Applepie CMS by Waltman Development